Menovinkit senioreille. Tapahtumat Turussa 1.10.2022-31.1.2023

Tiistai, lokakuu 18, 2022 - 13:03

Menovinkit-esitteessä on esimerkkejä erilaisista tapahtumista, ryhmistä ja näyttelyistä, jotka ovat avoimia kaikille kotona asuville senioreille.

Toivottavasti löydät itseäsi kiinnostavaa tekemistä näistä monipuolisista syksyn ja talven (1.10.2022‒31.1.2023) toiminnoista. Lisätietoa ja muuta tarjolla olevaa ohjelmaa voit kysyä eri järjestöiltä, yhdistyksiltä, seurakunnalta ja Turun kaupungin tahoilta. Seuraa myös ilmoittelua mm. lehdistä, koska kaikkien tahojen ilmoituksia ei tässä esitteessä ole.

Jos et syystä tai toisesta pysty tai uskalla lähteä yksin toimintaan mukaan, tutustu esitteen loppupuolella oleviin vapaaehtoistoiminnan sivuihin. Siellä on tietoa koulutetuista vapaaehtoisista, joiden kanssa on turvallista lähteä tämänkin esitteen menoihin mukaan. Vapaaehtoistoiminnan sivuilta löytyy tietoa myös Sinulle, joka haluaisit itse toimia vapaaehtoisena.