Vahvikelinja tiedottaa

Perjantai, marraskuu 4, 2022 - 13:00

Vanhustyön keskusliitto toimii valtakunnallisesti, puhelinpalvelu Vahvikelinja on suunnattu kotona asuville ikääntyneille, jotka kaipaavat virkistävää tekemistä päiväänsä. Vahvikelinja ei ole tukipuhelin vaan toimii ikääntyneen oman tukiverkon lisänä. Keskustelujen lisäksi Vahvikelinjalla ratkotaan soittajien kanssa aivopähkinöitä, visaillaan tai tehdään vaikka puhelinjumppaa.

Vahvikelinjan puhelinnumero on 050 328 8588. Tällä hetkellä vapaaehtoisemme päivystävät maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 13–15. Joulukuusta 2022 alamme päivystää lisäksi torstaisin. Torstaisin palvelemme myös ruotsinkielisiä soittajia heidän äidinkielellään. Vahvikelinjan puhelinnumero on tavallinen kännykkänumero, joten se kuuluu tavallisten operaattoreiden puhepaketteihin, eikä siihen soittamisesta koidu ylimääräisiä kuluja.  

Viestin mukana on liitteitä, joissa tietoa Vahvikelinjasta sekä mainokset, joita voi jakaa ikääntyneille. Lisää tietoa ja tulostettavia mainoksia löytyy internet sivultamme  https://vtkl.fi/toiminta/vahvikelinja  Minulta saa myös pyydetrtäessä painettua esitteitä ikääntyneille jaettavaksi.

Vahvikelinjan minuutin mittaisen videon voi käydä katsomassa https://www.youtube.com/watch?v=4twZoOPzhQ8